Spectrum Industries

Geam email – serigrafie

Galerie foto

GEAM SERIGRAFIE – SPECTRUM PRINT

GEAM EMAIL – SPECTRUM COLOR

Lumina + culoare + sticla => solutii arhitecturale nelimitate pentru decorarea interioara si exterioara a cladirilor prin intermediul suprafetelor vitrate.

Tratamentele speciale aplicate sticlei prin serigrafiere permit realizarea unor suprafete vitrate colorate uniform, ecologice, stabile in timp (la intemperii, acizi, temperaturi pana la +200C), cu calitati de rezistenta la stres termic si mecanic, in care creativitatea arhitectului si designer-ului se poate manifesta liber.

Pentru serigrafiere se pot folosi toate tipurile de sticla securizabile.

Produsul final are calitatile geamului securizat (rezistenta la soc mecanic si termic) si poate fi procesat ulterior ca geam izolant (se recomanda pozitionarea stratului de culoare pe fata a doua pentru performanta solara optima si intretinere usoara) sau in pachet de geam laminat (in functie de pozitionarea fetei acoperite cu culoare se obtin diferite nivele de absorbtie, coeficient de umbrire mai mare etc.).

Programe standard (sau individualizate) de sticla securizata tratate in culoare (opacizare totala sau partiala, modele) utilizate ca geam monolitic sau in pachet de geam izolant).

SPECTRUM PRINT
 – cu motive geometrice de control solar si decorative (punctiforme, patrate, liniare, circulare, transfer imagine foto reala, logo firma, desen sau pictura, motive antiderapaj pentru pardoseli, sisteme de alarma inglobate in sticla, etc.)

silk-screened patterns for solar control

motive punctiforme de control solar

motive antiderapante

motive decorative

SPECTRUM COLOR
– culori emailate conform RAL, combinatii si nuante speciale pentru efecte de culoare, opacizarea partiala sau totala intr-una sau mai multe culori a parapetilor, peretilor interiori, etc.

CULORI SERIGRAFICE

Metallic Colours

In functie de domeniul de utilizare si optiunile de design panourile de sticla emailata monolitica se aplica pe pereti prin intermediul unor sisteme de prindere cu profile tip U, sisteme de prindere in puncte sau prin lipire cu materiale siliconice.

Domenii de utilizare:
– reducerea vizibilitatii si protejarea intimitatii
– protectie solara si antireflexie
– design
– publicitate / personalizare / identitate, etc.
– protectie la alunecare pentru trepte si pardoseli vitrate
– amenajare spatii vitrate cu motive color in zone cu umiditate ridicata

Sticla serigrafiata nu trebuie expusa cu fata acoperita de culoare spre exteriorul cladirii, pentru a o proteja fata de intemperii. Fundalul pe care se plaseaza trebuie sa fie intunecat pentru a evita efectele de “cer instelat” care pot aparea datorita proprietatilor specifice de transmisie luminoasa ale stratului de email.
Se va tine cont la proiectarea parapetilor de necesitatile de ventilare ale fatadei (distantarea min. 5cm), securizarea foilor si structura in cazul geamului izolant (dimensionarea sticlei si a camerei de aer).

La proiectarea si construirea fatadelor cu parapeti este recomandabila realizarea unor mostre de culoare pentru verificare compatibilitatii coloristice intre zonele opace si cele transparente.