Spectrum Industries

Fatade din sticla

Galerie foto

CONSTRUCTII DIN STICLA – SPECTRUM AG – ALL GLAZING

USI, PERETI, CUPOLE, LUMINATOARE, BALUSTRADE, INCINTE VITRATE, CABINE DE DUS

Sticla securizata se combina armonios cu elementele metalice, generand constructii arhitecturale moderne care pot separa si conecta in acelasi timp spatiile interioare si exterioare.

Sticla poate fi utilizata in mod creator, arhitectii nemaifiind obligati sa-si adapteze gandirea in functie de limitele materialelor de constructie ci primind solutii pentru proiectele lor de la producatorul de sticla.

Pentru toate lucrarile realizate de noi din sticla securizata acordam consultanta de la faza de proiectare pana la faza de executie, montaj, etc. In functie de proiect putem livra elementele necesare (sticla prelucrata prin gaurire, slefuire, securizarea + repere metalice) pentru montaj sau putem efectua lucrarea la cheie cu personal specializat. 

Sisteme de pereti glisanti pentru compartimentari interioare in cladiri de birouri, locuinte, inchideri amovibile pentru fatade de magazine, centre comerciale 

Pereti integrali din sticla cu rame perimetrale, sine in partea superioara / inferioara sau prindere punctuale in colturi. Panourile de sticla sunt utilizate ca usi de acces simplu / dublu batante cu amortizor care controleaza miscarea.

 

Domenii de utilizare:
– centre comerciale tip mall
– hoteluri
– cladiri de birouri
– intrari de magazine, aeroporturi, muzee, sali de sport, etc.

Usi complete din sticla integrate in pereti glisanti sau in tocarie obisnuita

– usi complete din sticla integrate in pereti glisanti sau in tocarie obisnuita
– usi din sticla securizata transparenta, color, ornamentala personalizate prin sablare, etc. cu elemente de prindere, incuietori, intr-o larga varietate de modele

Domenii de utilizare:
– locuinte
– birouri
– spatii comerciale
– cabinete medicale
– hoteluri
– restaurante, etc.

Exemple de usi (citeste ca pdf)

Catalog Dorma Glas – in limba germana (citeste ca pdf)
HSW MANET (citeste ca pdf)
BEYOND Stand (citeste ca pdf)
HSW G (citeste ca pdf)
HSW GE (citeste ca pdf)

Cabine de dus din sticla

Cabine din sticla securizata, in diferite forme si culori cu elemente de prindere speciale rezistente la umiditate. Sticla poate fi clara sau decorata prin serigrafiere – efect de matuire, motive ornamentale, etc.

Cabine de dus (citeste ca pdf)