Spectrum Industries

ParkLake Bucuresti

Portfolio

Adresa: Bulevardul Liviu Rebreanu, aproape de intersectia cu bd. Camil Ressu, chiar langa parcul Titan, accesul fiind posibil si din parc.
Centru comercial cu peste 200 de magazine, 23 de restaurante, un hypermarket, terenuri de tenis, un patinoar pe timp de iarna si un cinematograf multiplex.
Un concept architectural modern bazat pe trei piloni: PARC-NATURA-FAMILIE ce intentioneaza integrarea Parklake in zona de relaxare a parcului, proiectul fiind conceput in conformitate cu standardele internationale de sanatate, siguranta si mediu si avand certificarea ISO 14001 si OHSAS 18001 emise de Lloyd’s Register Quality Assurance (LRQA) pentru sistemul de management implementat la constructia centrului comercial. Acestea se adauga certificarii conform metodei BREEAM, fiind primul proiect din Romania cu aceasta multipla certificare si tot primul care se bazeaza pe imbinarea perfecta a urbanului cu natura.
Zona verde, conceputa ca o sera destinata restaurantelor si evenimentelor sezoniere de tip market dispune si de o terasa cu vedere splendida spre parc, imbinand astfel posibilitatile de recreere de interior cu cele de exterior. Efectul luminii naturale gandit de arhitecti contribuie din plin la crearea sentimentului de mediu prietenos si de confort.
Proiectul a primit premiul pentru cel mai bun proiect la categoria „Concept & Design Project of the Year” la cea de 10-a ediție a premiilor anuale decernate de SEE Real Estate Awards pentru anul 2015, ediție care a avut loc la București, România.
ParkLake Mall a fost construit în doi ani şi jumătate în joint venture al Sonae Sierra şi Caelum Development, printr-o investitie de circa 180 milioane de euro.
Data inaugurarii: 1 septembrie 2016.
Suprafata inchiriabila totala: 70.000 mp.
Proiect arhitectura: ALPHA STUDIO SRL
Constructor structuri : STRABAG AG
Fatade vitrate / structura green house: CCA TEHNOREX
Prelucrare sticla anvelopa / green house ( securizare, laminare, serigrafie, productie geam izolant) : SPECTRUM INOVATIV&INDUSTRIES SRL
Tipuri de sticla: SGG Cool Lite Xtreme 60/28 II, SGG Cool Lite Xtreme 60/28 II + SGG Planiclear serigrafiat si laminat, SGG Cool Lite ST 136 SAINT GOBAIN
Dimensiuni panouri: 2000 x 2500 mm